Burn-out

Soms voelt het alsof alles teveel is. Stress op het werk of thuis leidt tot een grote verscheidenheid aan klachten. Geen energie, slecht slapen, een gevoel van onrust. Al deze klachten worden vaak veroorzaakt door een burn-out.

Burn-out betekent letterlijk: opgebrand zijn.

In ons jachtige leven, moeten we van alles. We moeten thuis alles op orde brengen en houden, hebben de zorg voor de kinderen of onze ouders, de werkdruk is hoog, er kunnen conflicten zijn of andere nare situaties. Doordat we zoveel moeten van onszelf en daarbij de lat hoog leggen, kunnen we het gevoel krijgen dat we verstikt of opgebrand raken. We hebben geen tijd meer voor onszelf. We rennen van het een naar het ander. Ons lichaam geeft diverse signalen af, waar we aan voorbij gaan. We hebben immers geen tijd en vliegen door. Doordat er niets aan de symtomen wordt gedaan, geeft het lichaam nieuwe signalen af. De klachten zullen verergeren. Je energiereserves raken op. Uiteindelijk zal dit resulteren in een burn-out.

Heb je last van een aantal van de onderstaande klachten, dan is de kans groot dat je een burn-out hebt, of hard op weg bent om er een te krijgen:

Maak een afspraak voor een NEI-, NLP- SW- of EE-behandeling, of een combinatie hiervan. 

U voelt zich snel weer "de oude."