Ervaringen van cliënten

Hieronder vindt u enkele reacties van mijn cliƫnten. Wilt u ook een ervaring delen? Voer deze dan in op het contactformulier.

Margot

De NEI sessies van Elly hebben grote impact gehad op mijn leven. Ik heb mij bij haar aangemeld met gezondheidsklachten als: migraine, eczeem en pijn in mijn nek en schouders. Al deze klachten zijn inmiddels verdwenen.

Doordat het zo goed hielp hebben we ook gewerkt aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en het leren loslaten van mijn werk in privésituaties. Tijdens de sessies kwam er veel oud zeer naar boven, waardoor ik ook het verlies van dierbaren heb kunnen verwerken. Ik ben mij bewuster geworden van mijn belemmerende overtuigingen, waardoor ik mijn gedrag bewust heb kunnen veranderen. Ik weet nu dat ik een negatief zelfbeeld had, waardoor ik onbewust zelf mijn gezondheidsklachten veroorzaakte.

Dankzij de sessies geniet ik meer van het leven doordat ik mij zelfverzekerder voel en niet meer gehinderd wordt door gezondheidsklachten. Achteraf gezien vind ik het jammer dat ik zo veel jaren met klachten rond heb gelopen terwijl de oplossing blijkbaar gemakkelijk was. Naast het feit dat ik enorm geholpen ben en van mijn klachten af ben gekomen vond ik het erg prettig om mij door Elly te laten behandelen.

Elly is altijd vriendelijk, zij neemt de tijd voor haar cliënten, zij is professioneel en ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ik zou het iedereen aanraden om zich door Elly te laten behandelen.

Stien

Ik heb meer dan 30 jaar last van bijholteontsteking gehad. 1 behandeling bij Elly en ik ben al meer dan een half jaar af van mijn ontstekingen. En dat na 5 x opereren en antibiotica. Het is een prachtige behandeling. Je voelt je er heel goed bij.

Carolien

Hier ben je aan het juiste adres om met een klacht of probleem naar toe te gaan. Elly gaat heel zorgvuldig met je persoonlijke verhaal om en behandelt je met veel respect.

Je kunt Elly je vertrouwen geven.

Mieke

Na alles geprobeerd te hebben om van mijn tennisarmen af te komen (o.a.shockwavetherapie) kwam ik bij Elly terecht. Na één NEI-behandeling voelde ik al dat de pijn langzaam minder werd en uiteindelijk verdween! Elly neemt alle tijd voor je en is erg aardig.

Blijf dus niet lopen met je klachten, maar ga naar de Zonnestrael!

Josje

Door een ongelukkig tilmoment met een patiënt, heb ik een hernia opgelopen. Hierdoor had ik regelmatig klachten, zodat het soms onmogelijk was om te werken.

De behandelingen van Elly hebben ervoor gezorgd, dat de pijnklachten zijn verdwenen. Alle lof voor Elly en haar behandelmethode. Ze werkt erg secuur en met veel respect voor de cliënt. Zij is dankbaar voor hetgeen ze voor je kan betekenen.

Marian

Ik ben al een tijdje geleden geholpen door Elly. Tijdens het varen met een kano, zijn we omgeslagen en toen ben ik met mijn elleboog op een rots terecht gekomen. Ik heb jarenlang last van deze elleboog gehad en na slechts 1 behandeling was de pijn verdwenen en is ook niet meer terug gekomen.

Maud

Ik ben bij Elly terechtgekomen met mijn burn out klachten. Zij heeft mij eerder al van mijn nekpijn kunnen verlossen, dus ik dacht ik probeer het gewoon. Al zou ik maar 10% meer energie kunnen krijgen.

Dat was de juiste stap in de goede richting! Het gaat zoveel beter met mij. De 1e sessie kon ik het woord werk niet eens uitspreken zonder tranen... Elly blijft altijd rustig en vol begrip. Er zijn blokkades bij mij opgeheven waardoor ik mij veel beter voel en langzaam ben ik mijn werkzaamheden weer aan het hervatten. Elly geeft inzichten en handvaten voor situaties waarin ik mij niet fijn voel. Er werden verschillende behandelmethodes toegepast. NEI, NLP en EMDR.

Ik stond er erg sceptisch tegenover en ben blij dat ik het wel heb gedaan!

Ria

Al enkele jaren heb ik last van draaiduizeligheid. De laatste 2 jaar ging het redelijk goed, weinig last, totdat ik Corona kreeg. Het kwam weer in alle hevigheid terug. Mijn vriendin vertelde over haar ervaring bij Elly, ik dacht, baat het niet dan schaadt het niet. Ik geloofde er niet echt in, maar wilde wel graag van mijn klachten af.

Na 1 behandeling voelde ik meteen verbetering, maar het was niet over. Op het moment dat ik dacht ik ga een vervolgafspraak maken voelde ik me beter en stelde ik het maken van een afspraak steeds uit. Tot nog toe zijn de klachten helemaal weg, een verademing. Super blij mee.

Sarah

Toen ik voor de eerste keer bij praktijk Zonnestrael kwam had ik een enorme lijst met uiteenlopende klachten als gevolg van een Burn out. Op dat moment zat ik in één van de moeilijkste fases van mijn leven! Ik herkende mezelf niet meer, ik was zowel lichamelijk als geestelijk uitgeput. Alles wat voorheen vanzelfsprekend was, was niet meer.

Elly heeft me enorm geholpen in mijn proces als coach én NEI therapeute. Ze heeft me inzichten gegeven en me geleerd mezelf op nummer 1 te zetten.

Ik heb me altijd op mijn gemak gevoelt en ik heb vanaf het begin alle vertrouwen in Elly gehad als professional!

Nu kijk ik niet meer terug op één van de moeilijkste fases van mijn leven maar als een mooie en leerzame fase!

Elly bedankt voor alles!

Thomas

Ook deze wat ongelovige Thomas is uiteindelijk naar Elly gegaan. De gedachte dat een fysiek probleem niet op te lossen is leefde sterk in mijn gedachte. Heb namelijk atrose in mijn heup. Bij overbelasting of te extreme bewegingen heb ik daar veel last van. Af en toe zo veel dat ik bijna niet meer kan lopen. Een nieuwe heup is nog te vroeg volgens mijn arts maar dat komt in de komende jaren zeker. Na de uitspraak :"Baat het niet, schaadt het niet" van mijn ega heb ik een afspraak gemaakt.

Na een behandeling van ca. een uur, een aparte ervaring moet ik zeggen, ben ik weer naar huis gegaan. Vervolgens is de pijn snel steeds minder geworden en na twee weken eigenlijk verdwenen. Uitleggen kan ik niet maar ben ervan overtuigd dat de behandeling zeer zeker geholpen heeft. Dus Elly. Bedankt!

Carolien

Welgemeende aandacht en zorgvuldigheid, dat zijn de kenmerken van een behandeling door Elly in mijn beleving. Van gewichtsverlies tot burn-out, je kunt er van op aan dat je goed geholpen wordt. Ik ga met veel plezier naar Elly toe.

Linda

Voor mijzelf ben ik al een paar keer bij Elly geweest voor een NEI- behandeling met geweldig resultaat. Zo hielp het bij mijn zelfvertrouwen en kwam ik van aanhoudende ontstekingsklachten af! Onlangs is mijn zoon van 12 bij Elly geweest. Hadden we dat maar eerder gedaan! Hij worstelde in de brugklas met(te) hoge verwachtingen van zichzelf en liep continue tegen teleurstellingen aan en kreeg een negatief zelfbeeld en was overbezorgd. Elly heeft, ondanks dat hij zelf niet zo'n vertrouwen had in de NEI, blokkades bij hem kunnen wegnemen en hij zit zoveel beter in zn vel! Fantastisch om te zien bij mijn kind.