Wat is NEI, wat houdt het in, en hoe kan dit mij helpen?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere, snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. Het opnieuw moeten herbeleven van het oorspronkelijke incident is daarbij geen noodzaak en lange ‘praatsessies’ evenmin.

NEI is een zeer efficiënte methode waarbij je al binnen één behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen kunt merken. Dat komt doordat NEI de echte oorzaak achter jouw klacht aanpakt en niet alleen het symptoom. NEI is dus niet de Paracetamol voor bijvoorbeeld jouw hoofdpijn (het symptoom), zodat de pijn tijdelijk verdwijnt, maar pakt de oorzaak aan. Hierdoor kan je hoofdpijn blijvend verdwijnen. Je zal met NEI inzicht krijgen in jouw belemmerende gedragspatronen en sabotage-mechanismes, welke gerelateerd zijn aan jouw klacht of probleem. Binnen één tot enkele sessies zal je deze patronen en mechanismes kunnen doorbreken. Verder zal je merken dat de beoogde doelen makkelijker te behalen zijn en dat je gewenste gedragsverandering blijvend kan zijn. 

NEI is een holistische methode waarin alle vijf elementen (Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout) aan bod komen. Volgens de Chinese Leer voel je je gelukkig, als alle vijf elementen in evenwicht zijn. Hierdoor zal je je na één behandeling waarschijnlijk al energieker voelen, is het mogelijk dat je lekkerder in je vel zit en dat je gemakkelijker in je kracht kunt blijven.

NEI levert goede resultaten op, ook in combinatie met de methoden van reguliere artsen, tandartsen en vele andere therapeuten en hulpverleners.

NEI is een methode waarmee je het vermogen verhoogt om:

Mensen die NEI hebben ervaren, hebben meer inzicht in hun functioneren gekregen. Het is hen gelukt doelen te stellen en te bereiken. Bovendien zijn ze zich bewust van hun eigen verantwoordelijkheid in het leven.