Tarieven voor een behandeling

1e consult (vrijgesteld van BTW) € 90,00 
Vervolgconsult (vrijgesteld van BTW) € 90,00
Foto-behandeling (vrijgesteld van BTW) € 90,00

Coaching                                                   € 100,00 per uur (exclusief 21% BTW)

Mijn behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars, op voorwaarde dat u hiervoor aanvullend verzekerd bent. U heeft hiervoor geen doorverwijzing van uw huisarts nodig. Informeer naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.

Mijn prestatiecodes zijn:

- 24504 overige psychosociale therapie;

- 24505 coaching;

- 24513 lichaamsgerichte psychotherapeut;

- 7000 jeugdzorg

CATvergoedbaar | Vergoedbare CAT-therapeuten 

Een  behandeling duurt ongeveer drie kwartier. Indien een behandeling langer dan een uur duurt wordt voor elk volgend kwartier € 20,00 in rekening gebracht.

Er zijn situaties denkbaar, waarbij het niet mogelijk is om bij mij langs te komen voor een behandeling. Misschien voelt u zich te ziek om langs te komen. Doordat alles uit energie bestaat, is het ook  mogelijk om een energetische behandeling op afstand uit te voeren. U dient hiervoor een foto van uzelf op te sturen.

Bij een foto-behandeling moet ik toestemming voor de behandeling krijgen van de te behandelen persoon. Het is dus niet mogelijk om een foto van iemand op te sturen, zonder toestemming van deze persoon! Bij een baby of jong kind, heb ik toestemming nodig van beide ouders.

Het is ook mogelijk om uw (huis)dier te behandelen door middel van een foto. Vertoont uw (huis)dier onverklaarbaar gedrag, dan kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak. Heeft uw (huis)dier pijn, of andere klachten en is de dierenarts hiervoor reeds geraadpleegd, ook dan kan mijn behandeling verandering in de situatie brengen.

Een baby of kind kan via de moeder worden behandeld. De baby of het kind hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Als een moeder haar baby of kind (jonger dan 7 jaar) via haarzelf wil laten behandelen, dan wordt hiervoor het tarief van € 90,00 gehanteerd.

De behandeling kan bestaan uit een NEI-, NLP-, SW- of EE-sessie, EMDR óf een combinatie hiervan.

Een klacht is het resultaat van een aantal blokkades. Het is raadzaam om minimaal 3 behandelingen te ondergaan, maar een ieder mag dit uiteraard zelf bepalen.

Na de behandeling, wordt de factuur per mail verzonden. Na ontvangst van de factuur dient deze door u te worden voldaan. Bij een behandeling op afstand, moet het bedrag van de behandeling vooraf worden voldaan. 

De uitwerking van een behandeling is voor een ieder verschillend en kan ik niet beïnvloeden. 

De behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.

Wachtruimte: er is geen wachtruimte aanwezig. U wordt verzocht zich te melden, op de afgesproken tijd.


Bent u verhinderd?

Laat dit zo snel mogelijk weten. Uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak.
Doet u dit niet, dan ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.