Heeft u last van één of meer van de volgende klachten?

Fysieke klachten

Meer dan 90% van de fysieke en psychologische klachten hebben een emotionele oorzaak. De meeste psychologische en emotionele klachten zijn het resultaat van emotionele blokkades of onverwerkte emoties.

NEI is gebaseerd op een energetische testmethode.

Wat houdt het in? In het kort gezegd: door het niet verwerken van bepaalde emoties in zowel de linker- als de rechter hersenhelft, ontstaan er blokkades. Deze blokkades zullen resulteren in fysieke klachten. Bekend is dat een acupuncturist deze blokkades kan opheffen, of verminderen. Minder bekend is de NEI-methode. Op een hele simpele manier kunnen niet verwerkte emoties worden opgeroepen en alsnog worden verwerkt, door het te integreren in de linker- en rechter hersenhelft.

Burn-out

Soms voelt het alsof alles teveel is. Stress op het werk of thuis leidt tot een grote verscheidenheid aan klachten. Geen energie, slecht slapen, een gevoel van onrust. Al deze klachten worden vaak veroorzaakt door een burn-out.

Burn-out betekent letterlijk: opgebrand zijn.

In ons jachtige leven, moeten we van alles. We moeten thuis alles op orde brengen en houden, hebben de zorg voor de kinderen of onze ouders, de werkdruk is hoog, er kunnen conflicten zijn of andere nare situaties. Doordat we zoveel moeten van onszelf en daarbij de lat hoog leggen, kunnen we het gevoel krijgen dat we verstikt of opgebrand raken. We hebben geen tijd meer voor onszelf. We rennen van het een naar het ander. Ons lichaam geeft diverse signalen af, waar we aan voorbij gaan. We hebben immers geen tijd en vliegen door. Doordat er niets aan de symtomen wordt gedaan, geeft het lichaam nieuwe signalen af. De klachten zullen verergeren. Je energiereserves raken op. Uiteindelijk zal dit resulteren in een burn-out.

Heb je last van een aantal van de onderstaande klachten, dan is de kans groot dat je een burn-out hebt, of hard op weg bent om er een te krijgen:

Maak een afspraak voor een NEI-, NLP- SW- of EE-behandeling, of een combinatie hiervan. 

U voelt zich snel weer "de oude."

Heeft u last van slapeloosheid?

Komt u moeilijk in slaap of bent u niet uitgerust als u 's morgens opstaat? Dan kan NEI een oplossing bieden!

We hebben onze slaap hard nodig om goed te kunnen functioneren. Heel vervelend als u moeite heeft om in te slapen, of niet goed doorslaapt. Het kan ook zijn, dat u een groot deel van de nacht wakker ligt. Met NEI gaan we op zoek naar de oorzaken van uw slaapproblemen. Ligt u bijvoorbeeld te piekeren, zodat u niet in slaap valt? Dan gaan we eraan werken dat u afstand kunt nemen van uw malende gedachten, zodat dit een positieve uitwerking zal hebben op uw slaapproblemen.

Ook hiervoor geldt: lange 'praatsessies' zijn niet nodig.

Heeft uw kind of baby last van klachten?

Bij jonge kinderen of baby's, kan de behandeling worden uitgevoerd door de moeder te behandelen. Het kind of de baby hoeft hierbij niet aanwezig te zijn.

Deze methode werkt ook voor de onderstaande problemen:

Ook een kind wil graag vrolijk, blij en vooral kind zijn. Een kind stelt zich loyaal op naar beide ouders. Kinderen pikken vaak dingen op, waarvan we liever niet hebben dat ze er iets van mee krijgen. Dit geldt ook voor baby's. Door middel van de eenvoudige werkwijze van een van de behandelmethodes kan de belasting er voor het kind vanaf worden gehaald. Waardoor het kind weer kind mag en kan zijn.