Praktijk de Zonnestrael te Bennekom - Zodat de zon ook voor jou weer gaat schijnen!


Wat leuk dat je mijn website bezoekt.

Ik ben Elly en ben geboren in 1959. Ik heb een fantastische zoon en dochter.

In mijn jeugd is het een en ander gebeurd, dat ik niet goed verwerkt had. In 1996 las ik een advertentie van een NEI­-coach. Zij gaf aan dat ze een oplossing had voor alle psychische en fysieke klachten.
Ik had nog nooit van NEI (Neuro Emotionele Integratie) gehoord en wist niet wat ik kon verwachten.
Na de eerste sessie was ik verbaasd over de resultaten, die met zo'n eenvoudige behandelmethode behaald werden. Hoe was het mogelijk dat er zo weinig bekend was over NEI?!

Na 3 sessies, voelde ik me verlost van alle ballast uit het verleden. Op dat moment nam ik me voor, om ooit zelf de opleiding tot NEI­-coach te gaan volgen, zodat ik anderen ook zou kunnen helpen op weg naar heelheid.

In 2014 heb ik mijn diploma NEI­-coach behaald. Daarna volgden de coach opleidingen voor de NLP, NLP Master, Systemisch Werken (familie opstellingen en organisatieopstellingen) en de NEI Master. Ook de Medische Basiskennis en de Psychosociale Basiskennis heb ik met goed gevolg afgelegd.

Inmiddels heb ik al veel personen mogen ondersteunen bij hun mentale, emotionele en fysieke klachten. Prachtig om te zien, hoe snel we bij de oorzaak van de klacht komen, waardoor het helingsproces gelijk in gang wordt gezet.

Nog steeds is het zo dat NEI weinig bekendheid geniet.

NEI is toe te passen bij volwassenen, baby's en kinderen. Ook met het ongeboren kind kan contact worden gemaakt. 

Is er sprake van onderstaande problemen:

Dan is NEI echt iets voor u!

Laat u door mij behandelen en sta net als ik, verbaasd over het resultaat.

Mijn doel is mensen te begeleiden en te helpen: